Клиентска област
Регистрация | Забравена парола

Фототапети 3D ефект

Фототапети 3D ефект

Добавете малко обаяние към дома ви чрез широкият спектър от дизайни, които сякаш изскачат от стената ви. Разнообразието от 3D фототапети е огромно – можете да избирате от драматични геометрични дизайни до по-нежни и фини модели, създавайки едно ново измерение в дома ви. Изберете красива природна картина или пък абстрактна композиция, която да служи за акцент в стаята ви.
Фототапети Ню Йорк

Фототапети Ню Йорк

Обичате пътешествията и се увличате от различни далечни дестинации, вдъхновявайки се от новите култури, които сте посещавали или желаете да посетите? Няма нищо по-лесно от това да се пренесете в онзи град или местност, които пожелаете с една картина на стената във вид на фототапет. Ако за вас Ню Йорк е вдъхновяваща дестинация, то можете да изберете фототапети с Ню Йорк, представени в различни големини и гледни точки.
Фототапети водопади

Фототапети водопади

Защо да изберем да поставим фототапети с водопади? Ако имате нужда от хармонизиране на дадено помещение, където липсва достатъчно светлина или просто обичате изображенията на течаща вода, които имат пречистващо в психологически аспект въздействие, то фототапет с изображение на водопад, може да бъде чудесно решение. Mожете да изберете фототапети с водопади, които се носят на етажи и създават усещане за плавност и непрекъснатост на движението, както и бурни водопади, с които се създава повече динамика, по-малки или по-големи. Всеки, който обича да наблюдава и усеща успокояващия ефект на водата, била тя действителна или на изображение, би се загледал в красотата на природна картина с водопад.
Абстрактни фототапети

Абстрактни фототапети

Различните абстрактни фототапети могат не само да създават динамика и да включват въображението да работи на пълни обороти, но и да успокояват. Ако в изображението присъстват повече плавни форми с нежни цветове, то неминуемо въздействието би било по-скоро успокояващо и дори хипнотично. Ако след дълъг ден имаме желание да се разтоварим и да не свързваме нищо от реалността с домашния уют, то избора на абстрактна картина или фототапет, може да бъде чудесен начин за бързо превключване на желаната вълна.
Фототапети с прозорци

Фототапети с прозорци

Живеете в апартамент с не много голяма площ и бихте искали да намерите оптималния начин да го подредите така, че за всяко нещо да има място и усещането да не е клаустрофобично? Тогава, можете да използвате някои от хитрите дизайнерски похвати, които дават възможност за оптическо уголемяване на всяко помещение.
Фототапрети с животни

Фототапрети с животни

Всеки, който обича живота и неговото многообразие от форми и възможности в различните краищата на света, би изпитал удоволствие да го наблюдава възможно най-отблизо. За това се създават толкова много фотографии от дивия растителен и животински свят, научно-популярни филми по темата, а дори и екскурзии сред природата.
Фототапети Париж, Лондон, Рим, Дубай

Фототапети Париж, Лондон, Рим, Дубай

Сред различните гледки от красивия Париж или Лондон, можете да изберете такива, които изглеждат съвсем реалистично, като да сте поставили вълшебен прозорец към желания градски пейзаж. 3D изображенията, например, създават представата за огромен прозорец или веранда, от която взорът се спуска към красивите сгради на харесваните градове. Освен фототапети с Париж, Лондон или Рим, можете да изберете и такива по поръчка. Така имате възможност да се радвате на всеки град или пейзаж, който пожелаете всеки път, щом влезете в стаята.
Фототапети с Космос

Фототапети с Космос

Обичате научно-популярните филми или снимките на Хъбъл ви оставят без думи от възхита? Ако често отправяте взор към нощното небе и желаете да научите повече за Космоса и за това има ли живот извън земята, как е на другите планети и какво означава безкрайност, то вероятно не бихте останали безучастни при вида на огромна картина от Космоса.
Фототапети с орхидеи

Фототапети с орхидеи

Дошло е време за промяна на дома? Ако сте на вълна обновяване на пространството и ако желаете да внесете повече светлина и свежест в кое да е помещение, то можете да го постигнете много лесно. С помощта на едно мощно изображение, което да залепите за цяла стена, имате възможност да отворите цял портал към земите и световете, които пожелаете. В Fototapeti24.com всяка дама, която обича цветята, може да се наслади на богатия избор от фототапети с орхидеи и рози, букети от цветя от най-различни видове и цветове. С помощта на нежно цвете, можете да създадете хармония в помещението и да внесете повече оптимистично настроение.
Фототапети с рози

Фототапети с рози

Обичате цветята и при всеки повод си купувате нови саксии и всяко изображение на цветя ви носи усмивка, дори неусетно? Ако това е така, то имате възможност да се насладите на изображенията на любимите цветя и то в голям размер. На страниците на Fototapeti24.com ще намерите красиви цветя в различни видове и цветове, форми и нюанси, както природата ги е създала. Имаме ли избор за Фототапети с рози? Кралицата на цветята не е пренебрегната и в този случай. Както ще се уверите сами, разглеждайки каталога с различни фототапети, възможностите с рози са в достатъчно голямо разнообразие, за да се съчетаят с различни предпочитания, стил и обстановка.
15 Фототапета с горски пейзажи

15 Фототапета с горски пейзажи

Превърнете стените на вашия дом в зелена гора. Внесете спокойствие и хармония във всяка стая.Разгледайте нашите 15 предложения за фототапети с горски пейзажи.
Как да изберем фототапети за хола?

Как да изберем фототапети за хола?

Как да изберем фототапети за хола? Според това каква е обстановката или интериора на вашия хол, както и дали има достатъчно светлина в него, можете да изберете съответните цветове и контраст между тях, а по отношение на детайлите и конкретните изображения, то това е въпрос на личен избор. Все пак, можем да ви дадем някои основни насоки за това кое какъв ефект предизвиква.
Къде е подходящо да сложим фототапети с цветя?

Къде е подходящо да сложим фототапети с цветя?

Флоралните мотиви внасят ведрост и светлина и според вида цветя, които присъстват на дадения фототапет, те могат да бъдат подходящи общо взето за всяка стая.
10 Фототапета за Спалня

10 Фототапета за Спалня

Фототапетите излъчват красота, характер, вдъхновение и елегантност, които предизвикват благоговение и удобрение всяка сутрин, когато се събуждате и всяка нощ, когато заспивате. Всеки възрастен човек прекарва грубо една трета от живота си в спалнята си, така че е много важно да се заобиколите с образи, които ви вдъхновяват, възбуждат духа и страстта към живота и ви мотивират.
Фототапети за детска стая

Фототапети за детска стая

Стаята на детето е наистина специално място. Място, където то трябва да се чувства комфортно, спокойно и щастливо. Има хиляди стилове, цветове и акценти, от които можете да изберете що се отнася до интериора на детската стая.
Фототапети с Камък, Тухла и Дърво

Фототапети с Камък, Тухла и Дърво

Камъните са истинско произведение на изкуството. Природата ги е изваяла в най-различни форми – някои са с груби ръбове и в уникални форми, а други са кръгли и полирани. Създадени в най-различни форми, размери и цветове, камъните са невероятен избор при интериорният дизайн. Те обаче често са доста труден материал за работа, а крайните резултати не винаги съвпадат с очакванията. Тук на помощ идва декорацията с фототапети на каменни стени – едно невероятно лесно решение, което ще ви спести разходи, много нерви и ценно време, а крайният резултат ще ви удиви.
Осигурете на децата си най-хубавата стая с фототапет на подводна тематика

Осигурете на децата си най-хубавата стая с фототапет на подводна тематика

От анимационните любимци като Спондж Боб Квадратни Гащи (SpongeBob SquarePants) до обичаните филми на Дисни, използващи морски обитатели за главни герои, малките деца обичат всичко, което е свързано с океана. Малчуганите много обичат морски звезди, делфини, костенурки и цветни коралови цветя. Защо да не направите на децата си най-хубавата стая, като използвате фототапети с морското дъно?
Нямате мезонет! Имитирайте го с фототапет с градски пейзаж!

Нямате мезонет! Имитирайте го с фототапет с градски пейзаж!

Фототапетите с градски пейзажи имат две цели. Те вдъхват живот и енергия в стая, която първоначално е била с голи стени. И те създават илюзията, че хората в стаята наистина са някъде другаде – обикновено на върха на някоя сграда, гледайки над града и наслаждавайки се на красотата, която предлага метрополиса.
Фототапети с морски пейзажи

Фототапети с морски пейзажи

Каквото и да е вашето най-ценно или най-мечтано лятно занимание, направете така, че тези образи да оживеят в дома ви. С фототапет за стената вие лесно може да се наслаждавате на сцените от любимото ви лятно занимание всеки ден, без значение коя част на годината е.
Фототапети с Бамбук

Фототапети с Бамбук

Бамбукът притежава удивителна сила и издържливост, но отглеждането на бамбукова градина е предизвикателство даже и за най-опитния градинар. За щастие стенният декор с бамбукови мотиви ви осигурява графики, които демострират иновативната структура на растението, направила го популярно по целия свят.
Как да подобрите атмосферата в дома с фототапети?

Как да подобрите атмосферата в дома с фототапети?

Ако сте решили да потърсите варианти за разкрасяване и подобряване на атмосферата в дома ви, то имайте предвид, че можете да го постигнете по много лесен начин.
Фототапети с карта на света

Фототапети с карта на света

Ако вашето семейство е пристрастено към пътуванията, отбелязването на местата, на които сте били – или пък на списък с желани дестинации върху картата винаги е забавно. Тъй като фототапетите с карти са по-големи, можете да направите и двете. Изберете звездичка или кръгче в един цвят за местата, на които сте били, и друг за тези, които искате да добавите в списъка си с желания. А щом отидете до тези мечтани дестинации, променете цвета на звездата или кръга.
7 Идеи за декорация за стена с фототапети!

7 Идеи за декорация за стена с фототапети!

Търсите ли бърз и лесен начин да разнообразите дома си без да влагате много време, средства и усилие.


23 намерени, страница 1 от общо 4

БЛОГ :: ДОСТАВКА :: ПОСТАВЯНЕ :: КОНТАКТИ :: МАГАЗИН :: СНИМКИ ОТ КЛИЕНТИ :: РАЗМЕРИ

Фототапети по поръчка :: Луксозни Фототапети :: Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy) :: Майстори :: Политика за поверителност и защита на личните данни :: ОРС - Онлайн решаване на спорове :: 15 дни право на връщане :: Производители :: Общи Условия

Created by: 123.BG