Клиентска област
Регистрация | Забравена парола

  Инструкции за поставяне на фототапети:


 

 

                              Търсите ли Майстор: Контакти на Майстори


1.     Подготовка на стената

Повърхността на стената трябва да бъде гладка, чиста и суха (без прах и мръсотия). Неравните повърхности трябва да бъдат шпакловани. Старите тапети трябва да бъдат отстранени напълно, а боите на маслена основа трябва да се отстранят със шкурка или да се изстържат.

 

2.     Подготовка на фототапета

Поставете фототапета на пода пред желаната стена и проверете последователността на отделните части. Уверете се, че размерите на фототапета пасват на Вашата стена. Хоризонталната и вертикалната линии трябва да бъдат отбелязани на стената с молив (с помощта на нивелир и отвес) с цел точно поставяне на тапета върху стената.

 

3.     Подготовка на лепилото

Използвайте приложеното лепило за тапети. Смесете пастата както следва:

-        За тапети от 4 части (183х254 см): 40 г в 1,2-1,5 л. вода

-        За тапети от 8 части (366х354 см): 50 г в 1,5-2 л. вода

Изсипете пастата в студена вода и разбъркайте енергично за 30 секунди. Изчакайте 3 минути и отново разбъркайте. Оставете пастата за 15-20 минути и разбъркайте още веднъж преди употреба.

 

4.     Монтаж на фототапета

Най-добре е да започнете с долната лява част. Нанесете лепилото равномерно по хартията. Уверете се, че всички ъгли са покрити с лепило. Важно: Никога не поставяйте намазаните с лепило парчета едно върху друго. Не позволявайте на хартията да поеме лепилото, започнете поставянето веднага (максимум 1-2 минути след полагане на лепилото). Поставете парчето на желаната позиция и го притиснете отгоре надолу. Балончетата от въздух се премахват с изтласкващи движения от центъра към страните. Лепило, останало върху лицевата част на фототапета избършете с леко навлажнена кърпа. Ако някое от парчетата се изплъзне или е поставено накриво, отстранете го внимателно и го поставете обратно веднага.

 

5.       Съхнене

Фототапетът трябва да бъде оставен да изсъхва бавно при температура от приблизително 20°C (хартията може да се нацепи, ако изсъхне прекалено бързо). Ако поставяте фототапета през зимата, уверете се, че в стаята не става течение, че тя е добре отоплена и всички прозорци са затворени.

 

Важни указания:

-        Работете при температура от около 20°C

-        Стремим се да Ви доставим фототапетите в перфектно състояние. Възможни са разлики в цветовете, които не могат да бъдат избегнати поради технически причини. Ако искате да подадете оплакване, моля обърнете се към нас преди да поставите фототапета.

 

 

 

Полезна инфорамция:

Контакти на Майстори!

 

10 Фототапета за Спалня!

 

Идеи за Декорация на дома с постери и фототапети за стена!

 

Нямате мезонет! Имитирайте го с фототапет!

 

Декорация с фототапети на камени стени!

 

Създайте дълбочина с ефекнтите 3D Фототапети!

 

Придайте колорит на дома с бамбуков фототапет!

  

Осигурете на децата си най-хубавата стая – с подводна тематика!

 

Как да създадем лятна атмосфера?!

 

Декорация с карти на света!

 

Дестки фототапети за стена!

 

 

 

 

 

ДОСТАВКА :: МАГАЗИН :: ПОСТАВЯНЕ :: КОНТАКТИ :: СНИМКИ ОТ КЛИЕНТИ

10 Фототапета за Спалня :: Детски Фототапети :: Фототапети с Камък, Тухла и Дърво :: 3D Фототапети :: Майстори :: 15 дни право на връщане :: Производители :: Подводна тематика :: Фототапет с градски пейзаж :: Общи Условия :: Лятна атмосфера с фототапети :: Фототапети с Бамбук :: Декорация с карти на света :: Декорация с фототапети!

Created by: 123.BG