Клиентска област
Регистрация | Забравена парола

Създайте лятна атмосфера с фототапети!

 

 

Когато мислите за перфектното лятно занимание, какво ви идва наум? Може би в главата ви изниква, че почивате някъде на плажа, или може би си представяте, че плувате с лодка в необятната синева.

 

 

Други хора може да си представят, че си почиват под някоя палма на Карибските острови или ловят риба на някое езеро с дядо си. 

 

 

 

Каквото и да е вашето най-ценно или най-мечтано лятно занимание, направете така, че тези образи да оживеят в дома ви. С фототапет за стената вие лесно може да се наслаждавате на сцените от любимото ви лятно занимание всеки ден, без значение коя част на годината е.

 

 

Например, помислете за някой от многото фототапети с крайбрежни пейзажи, които биха били страхотен  стенен декор за вашия дом.

 

 

„Маса край пристанището”, нарисувана от Карол Сакс, може да добави отличителен и морски вид във всяка стая от вашия дом. Сложете го на стената в дневната ви и веднага ще превърнете дома си в къща до водата, завършена с ваша собствена палуба и  вътрешен двор.

 

 

С помощта на   фототапетите  винаги ще  бъде перфектния ден да отплавате и постоянно да бъдете потопени в най-любимите си отминали летни мигове.

 

 

Още идеи за декорация с фототапети и постери:

 

10 Фототапета за Спалня!

 

Идеи за Декорация на дома с постери и фототапети за стена!

 

Нямате мезонет! Имитирайте го с фототапет!

 

Декорация с фототапети на камени стени!

 

Създайте дълбочина с ефекнтите 3D Фототапети!

 

Придайте колорит на дома с бамбуков фототапет!

  

Осигурете на децата си най-хубавата стая – с подводна тематика!

 

Дестки фототапети за стена!


Декорация с карти на света!

 

  Инструкции за поставяне на фототапети!

ДОСТАВКА :: МАГАЗИН :: ПОСТАВЯНЕ :: КОНТАКТИ :: СНИМКИ ОТ КЛИЕНТИ

10 Фототапета за Спалня :: Детски Фототапети :: Фототапети с Камък, Тухла и Дърво :: 3D Фототапети :: Майстори :: 15 дни право на връщане :: Производители :: Подводна тематика :: Фототапет с градски пейзаж :: Общи Условия :: Лятна атмосфера с фототапети :: Фототапети с Бамбук :: Декорация с карти на света :: Декорация с фототапети!

Created by: 123.BG