Клиентска област
Регистрация | Забравена парола

Придайте колорит на стените с бамбуков фототапет!


фототапет с бамбук

 

Бамбукът притежава удивителна сила и издържливост, но отглеждането на бамбукова градина е предизвикателство даже и за най-опитния градинар. За щастие стенният декор с бамбукови мотиви ви осигурява графики, които демострират иновативната структура на растението, направила го популярно по целия свят.

 

фототапет с бамбукова гора          

 

Във времето бамбукът е бил използван в хартия, обзавеждане и структурни постове, тъй като растението предлага невероятна якост. Бамбуковите дървета имат голяма значимост в някои държави, тъй като хората са намерили множество приложения на растението. Бамбукът не е използван само за построяването на разни неща, но материалът също така е станал средство за декорация в много домове. 


 

Усетете красотата на бамбука със фототапет  във вашата дневна. Моделът включват панорамни образ и близък план, изобразяващи бамбукови растения с различни размери и възрасти. Поставянето на фототапети с бамбук осигурява графика, която може да придаде на една семейна стая изцяло естествено усещане.

 

фототапет с бамбукови пръчки

 

Според дизайнерите може да пренесете природата вкъщи с помощта на мебели и аксесоари от бамбук, които да допълват домашния декор. 

 

Още идеи за декорация с фототапети и постери:

 


10 Фототапета за Спалня!

 

 

Идеи за Декорация на дома с постери и фототапети за стена!

 

 

 

Нямате мезонет! Имитирайте го с фототапет!

 

Декорация с фототапети на камени стени!

 

Създайте дълбочина с ефекнтите 3D Фототапети!

Осигурете на децата си най-хубавата стая – с подводна тематика!

 

Как да създадем лятна атмосфера?!

 

Декорация с карти на света!


  Инструкции за поставяне на фототапети!

 

Дестки фототапети за стена!

 

 

ДОСТАВКА :: МАГАЗИН :: ПОСТАВЯНЕ :: КОНТАКТИ :: СНИМКИ ОТ КЛИЕНТИ

10 Фототапета за Спалня :: Детски Фототапети :: Фототапети с Камък, Тухла и Дърво :: 3D Фототапети :: Майстори :: 15 дни право на връщане :: Производители :: Подводна тематика :: Фототапет с градски пейзаж :: Общи Условия :: Лятна атмосфера с фототапети :: Фототапети с Бамбук :: Декорация с карти на света :: Декорация с фототапети!

Created by: 123.BG