Клиентска област
Регистрация | Забравена парола

 

Осигурете на децата си най-хубавата стая – с подводна тематика

 

фототапет морско дъно с делфини и косатки

 

От анимационните любимци като Спондж Боб Квадратни Гащи (SpongeBob SquarePants) до обичаните филми на Дисни, използващи морски обитатели за главни герои, малките деца обичат всичко, което е свързано с океана. Малчуганите много обичат морски звезди, делфини, костенурки и цветни коралови цветя. Защо да не направите на децата си най-хубавата стая, като използвате фототапети с морското дъно?

 

фототапет море с риби

 

 

Има хиляди изображения с океанска тематика, от които да избирате. Някои са анимационни с усмихващи се делфини и русалки, харесвани от малките. А други са по-реалистични, с китове,  скачащи във водата или риба в ярки цветове, плуваща около корал. Започнете декорирането като оставите децата си да изберат любимия си подводен фототапет.


фототапет с делфини

 

 

Щом залепите фототапета, започнете с креативността. Мислите си, че цялата стая трябва да създава усещането, че е под повърхността? Уверете се, че сте добавили друг фототапет с подводен мотив на тавана, създавайки впечатлението, че рибите плуват из цялата стая.

 

фототапет с риби и корали

 

Други идеи за декориране включват всичко морско. Котви, възглавници във формата на морски звезди, пясъчни декорации, въжета или блесни, висящи от тавана, чаршафи с риби, и дори меки одеала или фотьойли барбарон, които подхождат на декора на стаята. Забавен начин да добавите цвят е като използвате лава лампа, която имитира балончетата, които често се носят нагоре във водата.

 

фототапет море с делфини

 

Един от начините да включите децата си в декорирането е като създадете различни изобретения, които да придадат на стаята завършен вид. Планирате пътуване до плажа? Изпратете децата ви да съберат всички морски черупки, които намерят, а след това ги занесете вкъщи за изработка. Някои от идеите включват да използвате черупките за покриване на основата на лампа или да направите рамка за огледало или снимките, висящи по стените.

 

фототапет с водопад и риби

 

Когато подводната ви стая е завършена, вашите деца ще си мислят, че това е най-готината стая, която са виждали – и ще я показват гордо на приятелите си. Ще ви молят приятелите им да остават с преспиване, само за да могат да покажат стаята си на всички. 

 

Още идеи за декорация с фототапети и постери:

 

 

10 Фототапета за Спалня!

 

 

Идеи за Декорация на дома с постери и фототапети за стена!

 

 

Нямате мезонет! Имитирайте го с фототапет!

 

Декорация с фототапети на камени стени!

 

Създайте дълбочина с ефекнтите 3D Фототапети!

 

Придайте колорит на дома с бамбуков фототапет!

 

Как да създадем лятна атмосфера?!

 

Декорация с карти на света!


  Инструкции за поставяне на фототапети!

 

Дестки фототапети за стена!

 

 

ДОСТАВКА :: МАГАЗИН :: ПОСТАВЯНЕ :: КОНТАКТИ :: СНИМКИ ОТ КЛИЕНТИ

10 Фототапета за Спалня :: Детски Фототапети :: Фототапети с Камък, Тухла и Дърво :: 3D Фототапети :: Майстори :: 15 дни право на връщане :: Производители :: Подводна тематика :: Фототапет с градски пейзаж :: Общи Условия :: Лятна атмосфера с фототапети :: Фототапети с Бамбук :: Декорация с карти на света :: Декорация с фототапети!

Created by: 123.BG