Клиентска област
Регистрация | Забравена парола

 

Фототапети или плакати с карта на света 

 

фототапет релефна карта на света

 

Децата обичат да изследват, и се интересуват от всичко чуждо. Цветните дрехи, уникалните музикални звуци, интересните характеристики на говорения език – ученето и изучаването на чужди култури е очарователно за малките деца.


фототапет космос звездна карта

 

Докато си стоите с вашето дете, четейки истории за децата по света, точно като тях самите, но с известни различия, показвайте им къде се намират те на картата на света. Лесен начин за това са  фототапетите или постерите с карта.

 

фототапет с карта на държавите

 

Класните стаи обикновено разполагат с интерактивни дъски, свързани с компютри, така че учителите да могат да посочват върху картата областта, за която учат. Но вкъщи е по-забавно да поставите за постоянно стенен фототапет с карта, показващ колко голям е света, и предоставяйки на децата пълен изглед на това къде се намират местата по отношение едно на друго.

 

фототапет карта на света винтидж

 

И тогава, когато се върнат от училище с истории за ново място, фототапета с карта ще ги чака, за да ви покажат къде точно се случват събитията, които са обсъждали в училище.

 

фототапет политическа карта на света

 

Ако вашето семейство е пристрастено към пътуванията, отбелязването на местата, на които сте били – или пък на списък с желани дестинации върху картата винаги е забавно. Тъй като фототапетите с карти са по-големи, можете да направите и двете. Изберете звездичка или кръгче в един цвят за местата, на които сте били, и друг за тези, които искате да добавите в списъка си с желания. А щом отидете до тези мечтани дестинации, променете цвета на звездата или кръга.

 

фототапет тухлена карта

 

  

 Още идеи за декорация с фототапети:


10 Фототапета за Спалня!

 

Нямате мезонет! Имитирайте го с фототапет!

 

Декорация с фототапети на камени стени!

 

Създайте дълбочина с ефекнтите 3D Фототапети!

 

Придайте колорит на дома с бамбуков фототапет!

  

Осигурете на децата си най-хубавата стая – с подводна тематика!

 

Как да създадем лятна атмосфера?!


  Инструкции за поставяне на фототапети!

 

Дестки фототапети за стена!

 

ДОСТАВКА :: МАГАЗИН :: ПОСТАВЯНЕ :: КОНТАКТИ :: СНИМКИ ОТ КЛИЕНТИ

10 Фототапета за Спалня :: Детски Фототапети :: Фототапети с Камък, Тухла и Дърво :: 3D Фототапети :: Майстори :: 15 дни право на връщане :: Производители :: Подводна тематика :: Фототапет с градски пейзаж :: Общи Условия :: Лятна атмосфера с фототапети :: Фототапети с Бамбук :: Декорация с карти на света :: Декорация с фототапети!

Created by: 123.BG