Производители:

 

                             

 

Wizard+Genius e създадена през 1968г. Започвайки като малка фирма за продажба на постери в Цюрих, се превръща в един от водещите световни производители на декорация за стена. Основните продукти на W+G са колекцията от фототапети на градове и пълноцветните тапети на гори, цветя, планини и много други.

сайт: http://www.wizard.ch/

 

От 1967 продуктите на Komar предлагат иновативни идеи в дизайна и качество на печата.  Komar e създал име и репутация далеч от своята родина Германия като се превърнала във водещ производител и пазарен лидер във областта. Външните пазари носят 70% от печалбата от над 100 страни, където клиентите са спечелени от разнообразите на моделите и иновативния дизайн. В допълнение към основните модели се предлагат лицензирани детски мотиви на Marvel и Disney, както и зашеметяващи фотографии от National Geographics.

сайт: http://www.komar.de/

 

For Wall развива своята дейност от 2005г. Предлага не само фототапети, но също картини и стикери. С повече от 1000 модела, графики и лицензирани модели на Disney. Големият брой модели правят For Wall уникални. Динамичното развитие на компанията на Европейския пазар са резултат  грижа за качеството и опит, който е оценен от ISO 9001:2008 и TUV SUD. В момента For Wall  е най-големия производител който използва HP Latex машини, който имат Американски сертификат за зелена технология.

сайт: http://www.forwall.de/

БЛОГ :: ДОСТАВКА :: ПОСТАВЯНЕ :: КОНТАКТИ :: МАГАЗИН :: СНИМКИ ОТ КЛИЕНТИ :: РАЗМЕРИ

Фототапети по поръчка :: Луксозни Фототапети :: Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy) :: Политика за поверителност и защита на личните данни :: ОРС - Онлайн решаване на спорове :: 15 дни право на връщане :: Производители :: Общи Условия

Created by: 123.BG