Клиентска област
Регистрация | Забравена парола

 3D Фототапети

 

 

Обикновените фототапети отдавна вече са на заден план – тяхното място вече е заето от тяхната по-нова версия, която е дори още по-добра. На преден план вече стоят 3D фототапетите. 

3d фототапети

Фототапет 2553 

Като за начало, те са многоизмерни. Първо, този вид фототапети карат нашето въображение да работи по-ефективно и изумяват с удивителната си концепция, съчетаваща най-различни цветове, графики и форми. Второ, уникалният им триизмерен дизайн създава усещане за дълбочина, което прави снимките, изобразени на 3D фототапетите да изглеждат сякаш излизат от стената, въвличайки ни в един изцяло нов свят. По-голямата част от 3D фототапетите са създадени чрез модерни графични техники, създаващи чувство за динамика и движение на пространството.

 

3d фототапет на градове

Фототапет 2397

Добавете малко обаяние към дома ви чрез широкият спектър от дизайни, които сякаш изскачат от стената ви. Разнообразието от 3D фототапети е огромно – можете да избирате от драматични геометрични дизайни до по-нежни и фини модели, създавайки едно ново измерение в дома ви. Изберете красива природна картина или пък абстрактна композиция, която да служи за акцент в стаята ви.

 

фототапет 3д градове

Фототапет 10415

3D фототапетите са многофункционални и без проблем ще задоволят всички очаквания и вкусове. Можете да поставите такъв тип фототапет в спалнята, в кухнята, в детската стая или пък в хола. Вашата стена ще постави акцент в стаята и ще привлече вниманието с въздействащия си вид. Триизмерните фототапети са чудесен начин за визуално разширяване на пространството при малки пространства – с подходящ 3D фототапет ще можете да създадете илюзия за по-голямо помещение. Фототапетите, създаващи усещане за дълбочина подсилват илюзията за по-просторно място.

 

Фототапет 10389

3D фототапетите съчетават в себе си красиви декорации, провокативни шарки, активизиращи въображението форми и фигури и успокояващи дизайни. Този вид тапети са един наистина уникален начин да разнообразите скучните стени вкъщи, създавайки една по-модерна атмосфера, която ще удиви всеки гост. Дизайни, включващи в себе си графични шахматни форми, спирали, калейдоскопични дизайни, решетки и ленти, поставени в по-тесни пространства създават илюзията за простор и ще създадат по-приятна атмосфера.

 

1075

Фототапет 1075

Едни от най-често срещаните и едни от най-популярните видове 3D фототапети са тези, които съчетават в себе си геометрични форми. Геометричните форми създават едно по-модерно усещане в интериора и внасят луксозност и подреденост. Има най-различни видове триизмерни фототапети в геометрични форми – така нареченият ‘’’color – block’’ модел, или иначе казано модел, съчетаващ светъл и тъмен цвят, е изключително модерен и търсен.

 

2360

Фототапет 2360

3D фототапетите са един прекрасен избор за разнообразяване на скучните стени. Безбройните варианти що се отнася до дизайна и цветовете ще задоволят и най-капризните вкусове, а домът ви ще се превърне в едно наистина модерно и интересно място.

 

3д фототапет на море

Фототапет 3603

 

3д фототапет на гора

Фототапет 3307

 

фототапет 3d море

Фототапет C04151

 

Фототапет 1079

Още модели може да видите тук: 3D Фототапети 

 

Още идеи за декорация с фототапети: 

Къде е подходящо да сложим фототапет с цветя? 

Нямате мезонет! Имитирайте го с фототапет! 

10 Фототапета за Спалня

Декорация с фототапети на камени стени! 

Придайте колорит на дома с бамбуков фототапет!

Как да изберем фототапети за хола?

Осигурете на децата си най-хубавата стая – с подводна тематика!

Как да създадем лятна атмосфера?!

Декорация с карти на света!

Инструкци за поставяне на фототапети! 

Детски фототапети за стена! 

15 Фототапета с горски пейзажи

Фототапети с рози

Фототапети с орхидеи

Фототапети с Космос

фототапети Париж, Лондон, Рим, Дубай

Фототапрети с животни

Фототапети с прозорци

Абстрактни фототапети

Фототапети водопади

Фототапети Ню Йорк

БЛОГ :: ДОСТАВКА :: ПОСТАВЯНЕ :: КОНТАКТИ :: МАГАЗИН :: СНИМКИ ОТ КЛИЕНТИ

Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy) :: Майстори :: Политика за поверителност и защита на личните данни :: ОРС - Онлайн решаване на спорове :: 15 дни право на връщане :: Производители :: Общи Условия

Created by: 123.BG