Клиентска област
Регистрация | Забравена парола

 Детски Фототапети

 

детски фототапет принцеси    фототапет на мечо пух

 

Стаята на детето е наистина специално място. Място, където то трябва да се чувства комфортно, спокойно и щастливо. Има хиляди стилове, цветове и акценти, от които можете да изберете що се отнася до интериора на детската стая. 

 

фототапет животни     фототапет морско дъно

 

Разнообразието на детски фототапети е огромно, което означава, че най-трудната част вероятно ще бъде да се спрете на един от многото различни видове, които се предлагат. Фототапетът може да отразява същността на детето и да се свърже с някое негово хоби или нещо, което то харесва. Съществуват изключително много видове, стилове и цветове, от които да избирате, което значи, че със сигурност ще успеете да се спрете на фототапет, който да се хареса както на вас, така и на вашето дете. Добра идея е първо да изберете фототапета, който да служи за акцент в стаята, а след това да съобразите стила на помещението с него.

 

фототапет на колите    фототапет на фейте

Ако детето ви е по-голямо или пък просто е страстен спортист от ранна възраст можете да изберете фототапет на спортна тематика – има хиляди фототапети на тема баскетбол, волейбол или футбол.

 

фототапет на стадион  фототапет на футболно игрище

 

Можете да изберете и фототапет, изобразяващ любимият филм на детето ви или пък музикалният инструмент, на който свири. Каквото и да сте намислили за вашата стена, със сигурност ще намерите подходящ фототапет, който да задоволи вашият вкус и този на детето ви.

 

    детски фототапет на отмъстителите         фототапет на пепеляшка

 

Спокойно можете да активирате въображението си що се отнася до детските фототапети – можете да избирате от реалистични снимки на животни в природата до анимационни герои в ярки цветове. Имате възможност да изберете и фототапет, изобразяващ камиони и коли, динозаври, джунгли, принцеси и приказни замъци, пеперуди и еднорози. Работата по избирането на желания фототапет ще се превърне в истинско забавление, а крайният резултат ще задоволи и най-смелите ви очаквания.

 

фототапет на леденото кралство

Още модели може да разгледате тук:

 

Детски Фототапети

 

 

Още идеи за декорация с фототапети и постери:

 

 

10 Фототапета за Спалня!

 

Нямате мезонет! Имитирайте го с фототапет!

 

Декорация с фототапети на камени стени!

 

Създайте дълбочина с ефекнтите 3D Фототапети!

 

Придайте колорит на дома с бамбуков фототапет!

  

Осигурете на децата си най-хубавата стая – с подводна тематика!

 

Как да създадем лятна атмосфера?!

 

Декорация с карти на света!


 

  Инструкции за поставяне на фототапети!

 

 

 

 

 

 

 

ДОСТАВКА :: МАГАЗИН :: ПОСТАВЯНЕ :: КОНТАКТИ :: СНИМКИ ОТ КЛИЕНТИ

10 Фототапета за Спалня :: Детски Фототапети :: Фототапети с Камък, Тухла и Дърво :: 3D Фототапети :: Майстори :: 15 дни право на връщане :: Производители :: Подводна тематика :: Фототапет с градски пейзаж :: Общи Условия :: Лятна атмосфера с фототапети :: Фототапети с Бамбук :: Декорация с карти на света :: Декорация с фототапети!

Created by: 123.BG